Ponovo haos na košarkaškom derbiju u Atini (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo haos na košarkaškom derbiju u Atini (VIDEO)

Svega smo se nagledali prethodnih godina tokom košarkaških duela između Panatinaikosa i Olimpijakosa. A večeras su temperamentni Grci i predsednik PAO-a Dimitris Janakopulos definitivno prešli igricu.

Duel dva velikana u okviru polufinala Kupa završen je posle samo 20 minuta. Zeleni su imali prednost od 15 poena (40:25) posle prvog poluvremena, a Pirejci su razočarani lošim suđenjem odbili da nastave meč.

Razlog je suđenje u dvorani "OAKA", razočarani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u suđenje, iz tabora Olimpijakosa odlučili su da neće izlaziti na drugo poluvreme utakmice, te će u finalu kupa protiv PAOK-a igrati Panatinakos.

Bio je to uvod u novi haos. Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je uzeo crvene tange i ostavio ih na klupi Olimpijakosa.

Panathinaikos owner Dimitris Giannakopoulos leaving a red woman's underware on the empty Olympiacos bench pic.twitter.com/Jk4eCuiZeo— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 13. фебруар 2019.

Bio je povod da igrači i stručni štab kluba iz Pireja definitivno odbiju da nastave meč i napuste dvoranu OAKA.

- Užasnuti smo. Ne možemo da budemo deo ove farse. Ovako nešto ne želimo više da prihvatimo. Ljudi koji su na čelu ovog sporta bi trebalo da urade nešto povodom ovoga - rekao je generalni menadžer crveno-belih Hristos Stavropulos.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Grčke: Olimpijakos napustio teren, gazda PAO-a imao svoj šou

Izvor: RTS, 13.Feb.2019

Meč polufinala grčkog Kupa između Panatinaikosa i Olimpijakosa prekinut je na poluvremenu pri vođstvu "zelenih" od 40:25 jer ekipa iz Pireja nije bila zadovoljna suđenjem i nije se pojavila na terenu u nastavku. Nakon toga je predsednik PAO Dimitris Janakopulos imao svoju "tačku" kojom je...

Nastavak na RTS...

Pirejcima prekipelo, stigao odgovor Janakopulosu, nikad više sa PAO!?

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 20:01

Olimpijakos je rešio da preduzme veoma radikalne mere...Veliki skandal potresa grčku košarku...U polufinalu Kupa, PAO je na poluvremenu vodio sa 15 razlike protiv Olimpijakosa, a nezadovoljni Pirejci nisu želeli da se vrate na teren zbog zamerki na suđenje...Usledio je šou prvog čoveka "Zelenih"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.