Poluvreme - Zvezda povela u nadoknadi

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda povela u nadoknadi

Crvena zvezda je bila nešto bolja u prvom delu igre, ali je do gola stigla tek u nadoknadi vremena.

Prva utakmica Crvene zvezde u novoj sezoni teče po planu, pošto ekipa Vladana Milojevića vodi i ima igrača više.

Nakon prvih 45 minuta protiv Florijane u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, rezultat je 1:0 u korist Crvene zvezde golom Boaćija u 3. minutu nadoknade.

Verovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili ne, prva je zapretila Florijana i to šutem sa 35-40 metara, pretio je Varela, pogodio je stativu. Igrao se deveti munut, a samo minut kasnije, Crvena zvezda je imala prvu šansu.

Boaći je uspeo da ukrade loptu štoperu Florijane, nakon driblinga, ipak, nije uspeo jače da uputi loptu pa ju je golman gostiju bez problema uhvatio.

Imala je Zvezda šansu i preko Milića, koji je glavom šutirao preko gola, kao i šansu Boaćija koji je glavom šutirao u golmana, ali je to bilo premalo, čak i za Maltežane, koji očigledno znaju da se brane protiv srpskog predstavnika.

Ipak, Zvezda stiže do gola u 3. minutu nadoknade, Nemanja Milić je zaustavljen u kaznenom prostoru, Argentinac Ruiz je dobio crveni karton, a siguran izvođač je bio Ričmond Boaći.

Evo i nekih tvitova nakon prvih 45 minuta, reklo bi se da je javnost donekle razočarana. Pored toga, najviše su zadovoljni igrom novog pojačanja na poziciji desnog beka, Filipa Stojkovića.

Ponavljam već godinama istu manu Zvezde i opet - ako se ovako loše igra defanziva (u svim linijama) džabe sve ostalo. Prelako ispadaju.#fkcz

— JJ (@jjtwcz) June 29, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdaši popravili raspoloženje, fizička sprema ih raduje (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017

Pročitajte neke od tvitova navijača Crvene zvezde...Crvena zvezda je danas bila bolji tim od svojih rivala, uspeli su na kraju i da slave sa 3:0 protiv Florijane sa Malte u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Navijači nisu bili baš zadovoljni nakon prvih 45 minuta igre kada je Zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

ZVEZDA UBEDLjIVA: Boaći i Srnić za miran put na Maltu

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2017

Napadač iz Gane dvostruki strelac, Srnić pogodio, Maltežani 45 minuta sa igračem manje CRVENA zvezda je opravdala ulogu favorita i pobedom nad Florijanom 3:0 (1:0) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, napravila dovoljnu prednost da u revanšu na Malti 6. jula...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.