Poluvreme: Niška šetnja crno-belih, Konstantin - Partizan 19:30

Izvor: Blic, 22.Maj.2013, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Niška šetnja crno-belih, Konstantin - Partizan 19:30

Košarkaši Partizana imaju priliku da pobedom u pretposlednjem kolu Superlige, na gostovanju Konstantinu u Nišu potvrde osvajanje prvog mesta. Posle prvog poluvremena, srpski prvak vodi 30:19 (11:11, 19:8).

Pošto je Mega Vizura izgubila od Vojvodine, Partizan niko više neće moći da ugrozi na liderskoj pozciji pred plej-of, u slučaju slavlja u Nišu.

Košarkaši Konstantina odlično su se držali u prvoj deonici, ali su potpuno pali u drugoj četvrtini, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Partizan na odmor otišao sa "+11". Nišlije su sa dve trojke, Dumića i Tasića otvorile meč i vodile u prvih 10 minuta, da bi se na prvi mali odmor otišlo sa 11:11.

Do kraja poluvremena su crno-beli stegli odbranu i sveli rivala na svega osam poena. U napadu su proradili Lovernj i Bertans, da bi se posle trojke Vestermana prvi put značajni odlepili (24:17). Priliku da zaigra i upiše se u strelce dobio je i mladi Andrić, a do odmora najefikasniji u Partizanu bili su Lučić i Musli sa po šest poena.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niška šetnja crno-belih, Partizan sa prvog mesta ide u plej-of

Izvor: Blic, 22.Maj.2013

Košarkaši Partizana potvrdili su osvajanje prvog mesta, sa kog će ući u plej-of, pošto su u pretposlednjem, 13. kolu Superlige, savladali na gostovanju Konstantin u Nišu sa 73:48 (11:11, 19:8, 21:11, 22:18)...Pošto je Mega Vizura izgubila od Vojvodine, Partizanu više niko ne može da ugrozi lidersku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.