Poluvreme - Gol visi, ali Partizan je OPET u zaostatku!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 18:00

Poluvreme - Gol "visi", ali Partizan je OPET u zaostatku!

Nema dobrih vesti ni ovoga puta na poluvremenu za navijače Partizana.

Partizan je pretio od starta, i to preko Sadika, prvo je nakon njegovog udarca lopta otišla u korner, a nakon toga je Drobnjak odbranio. U prvih deset minuta je gol visio, ali nisu uspeli ni Asano, ni Stevanović da pogode mrežu.

Natho je takođe imao šansu, a onda je počeo i Pazar da preti.

Dragutinović je imao kolosalnu šansu, praktično je propustio zicer u 20. minutu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onda dva minuta kasnije gol u mreži Popovića.

Zdjelar faulira Hadžibulića u kaznenom prostoru, Simović je pokazao na belu tačku, a strelac je bio Nedeljković.

Partizan je nastavio sa napadima, mogao je posle kornera da zatrese mrežu i to preko Vitasa, ali promene rezultata nije bilo.

Novi Pazar: Drobnjak, Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković, Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap, Dragutinović, Hadžibulić.



Partizan: Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho, F. Stevanović, Suma, Asano, Sadik.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Zvezdin "blickrig"!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Zvezda vodi posle prvih 45 minuta...Crvena zvezda je napadala od starta, a Radnički je došao sa namerom da se odbrani u prvom poluvremenu, što se nije desilo...Rezultat nakon prvih 45 minuta je 2:0...Već u 4. minutu Spiridonović je imao šansu, a isti igrač je imao veliku priliku u 15. minutu....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.