Poluvreme - Finale na vidiku za PSŽ!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 22:00

Poluvreme - Finale na vidiku za PSŽ!

Lajpcig se bori, ali uzalud, barem za sada.

Interesantna utakmica u Lisabonu na stadionu La Luž gde se igra završnica Lige šampiona, u okviru prvog polufinala nakon prvog poluvremena PSŽ vodi protiv Lajpciga sa 2:0.

Prvi gol smo videli u 13. minutu meča kada je Markinjoš uspeo da savlada Gulašija nakon ubačene lopte sa leve strane iz slobodnog udarca Di Marije.

Nejmar je promašio novi zicer, slično kao protiv Atalante, ovoga puta je u situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1 na 1 pogodio stativu, ali onaj spoljni deo.

Imala je ekipa Lajpciga svoju šansu preko Poulsena, ali je nije iskoristila, da bi na drugoj strani PSŽ ponovo pretio preko Nejmara iz slobodnog udarca, a onda u 43. minutu novi gol u mreži Lajpciga.

Gulaši je očajno reagovao, PSŽ je odmah napravio akciju za Di Mariju koji je siguran za 2:0 pred odlazak na odmor.

Nemci jesu Nemci, ali će se teško oporaviti od ovoga...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lajpcig mora još da raste, Parižanima finale Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020

Fantastična partija Anhela Di Marije i plasman PSŽ-a u finale...U nedelju u finalu Lige šampiona za sezonu 2019/20 gledaćemo Pari Sen Žermen koji je danas bio bolji od Lajpciga na finalnom turniru u Lisabonu sa 3:0...Već u 6. minutu ogromna šansa za Nejmara, izašao je sam ispred golmana Gulašija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.