U Lajpcigu ponosni na rezultate u ovoj sezoni

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 19:59

U Lajpcigu ponosni na rezultate u ovoj sezoni

Trener fudbalera Lajpciga Julijan Nagelsman rekao je danas da je ponosan na rezultate u ovoj sezoni.

Lajpcig je dobro igrao ove sezone, zauzeo je treće mesto u Bundesligi, dok je u Ligi šampiona stigao do polufinala, nakon što je sinoć izgubio 0:3 od Pari Sen Žermena.



"Odigrali smo dobru sezonu, stigli smo do polufinala Lige šampiona, što je veliko dostignuće. Na to smo ponosni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Naravno, frustrirani smo zbog poraza, ali prikupićemo novu snagu za sledeću sezonu",
rekao je Nagelsman.

Tokom sinoćnje utakmice Lajpcig nije imao mnogo šansi protiv Pari Sen Žermena, koji su predvodili Nejmar i Kilijan Mbape.

"Nećemo biti prvi tim koji nije uspeo da zaustavi Nejmara, a nećemo biti ni poslednji. Kao trener uvek razmišljate o narednim izazovima. Mnogo pozitivnih stvari nosimo odavde. Pokazali smo karakter na terenu, ali moramo da prihvatimo da je protivnik jači", naveo je Nagelsman.

Njegova ekipa će i u predstojećoj sezoni igrati u najjačem klupskom takmičenju.



"Želimo da se vratimo i ponovo iskusimo Ligu šampiona. Sada je vreme za odmor pre nego što se ponovo okupimo i pripremimo za narednu sezonu"
, rekao je 33-godišnji Nagelsman, najmladji trener koji je stigao do polufinala Lige šampiona.

Lajpcig je ove sezone tek drugi put igrao u Ligi šampiona, a na putu do finala izbacio je prošlogodišnjeg finalistu Totenhem i Atletko Madrid.



"Razgovarali smo o tome šta smo mogli bolje da uradimo, ali samo želimo da uživamo u tome što smo ovde. Ponosni smo na ostvareno u sezoni i znamo šta moramo bolje da uradimo"
, rekao je napadač Jusuf Poulsen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.