Počinje prelazni rok u Partizanu, sledeće nedelje prvi potpis!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prelazni rok u Partizanu, sledeće nedelje prvi potpis!

Potpis koji je do pre par dana bio neočekivan.

Partizan je svoju tešku i turbulentnu sezonu završio na najbolji način, osvajanjem Kupa Srbije, pobedom nad Crvenom zvezdom na ''Marakani'' (1:0), a posle kraćeg slavlja, vreme je da uprava crno-belih i trener Savo Milošević krenu u realizaciju planova u letnjem prelaznom roku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
S obzirom da Partizan i dalje nema sportskog direktora posle ostavke Ivice Ilieva, Savo Milošević će biti taj koji će davati ''zeleno svetlo'' za dovođenje odgovarajućih pojačanja, a na upravi je da obezbedi finansijska sredstva, kako bi se planovi realizivali u što kraćem roku.

I izgleda da ćemo prvi potpis u Humskoj po završetku sezone videti već sledeće nedelje.

Doskora bi to bilo potpuno neočekivano, ali posle gola odluke u finalu Kupa i odlične forme u finišu sezone, 35-godišnji štoper Bojan Ostojić je zaslužio da mu se ponudi novi, jednogodišnji ugovor i kako prenose ''Novosti'', realizacija se očekuje narednih dana, do kraja sledeće nedelje.

Podsetimo, posle pobede nad ''Marakani'', Ostojić je na temu isteka svog važećeg ugovora jasno rekao novinarima da ima želju da ostane u Partizanu, ali da se uprava nećkala.

Ali, posle odlične partije u finalu Kupa, više nije bilo nikakvih dilema ko kod čelnika kluba, pogotovo što Ostojić ima puno poverenje trenera Miloševića.

Dakle, prva želja šefa struke crno-belih biće vrlo brzo ispunjena, čekamo sada sledeće njegove poteze.

A kada je Ostojić u pitanju, sada dolazmo do još jedne zanimljive situacije. Znate da mu je pred početak finala Kupa uručen dres sa brojem 99 u znak oproštaja od Partizana, pa se sada postavlja pitanje da li će mu klub već na sledećoj utakmici na početku nove sezone, ako ugovor bude produžen, ponovo uručiti još jedan uramljen dres, ovog puta sa brojem 100, jer bi mu to bila jubilarna, 100. utakmica u Partizanu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savo izabrao - Ako ''Kalaba'' ode, ovo će biti Partizanov novi štoperski tandem?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019

Na vidiku su prve konkretne odluke trenera Partizana na početku letnje pijace...Fudbaleri Partizana su na zasluženom odmoru posle osvojenog Kupa i direktnog prolaska u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali za šefa struke Savu Miloševića i čelnike kluba tek počinje novi, veliki posao...Naravno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.