Počele da pljušte kazne za tuču na meču PSŽ - Marsej

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 23:00

Počele da pljušte kazne za tuču na meču PSŽ - Marsej

Prvi je na red došao Anhel Di Marija.

Ofanzivac Pari Sen Žermena Anhel Di Marija propustiće naredne četiri utakmice, pošto je danas saznao kaznu posle tuče i obračuna na meču sa Olimpikom iz Marseja.

Anhel Di Marija je bio jedan od isključenih igrača, suspendovan je na četiri utakmice, pošto je pljunuo Alvara Gonzalesa.

Glavni akteri obračuna Nejmar i pomenuti Alvaro će svoje kazne saznati 30. septembra, a spekuliše se da bi najgore mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prođe Brazilac koga čeka minimum osam mečeva suspenzije.

Podsetimo, Nejmar tvrdi da ga je Alvaro vređao tokom meča na rasnoj osnovi, kasnije ga je ćušnuo po glavi i zaradio crveni.

Tada je nastao haos, a Brazilac je posle meča javno kritikovao VAR i suđenje i napisao da se kaje što ga nije udario u lice.

Čekamo nastavak i nove kazne...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Di Marija suspendovan četiri utakmice

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 10:23

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel di Marija kažnjen je zbog svoje uloge u haosu na derbiju sa Olimpikom iz Marseja 13. septembra...Argentinac je suspendovan na četiri utakmice, a Liga 1 nije potvrdila da je uzrok bilo pljuvanje protivničkog defanzivca Alvara Gonsalesa...Di Marija je jedan od sedmorice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.