Di Marija suspendovan četiri utakmice

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 10:23

Di Marija suspendovan četiri utakmice

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel di Marija kažnjen je zbog svoje uloge u haosu na derbiju sa Olimpikom iz Marseja 13. septembra.

Argentinac je suspendovan na četiri utakmice, a Liga 1 nije potvrdila da je uzrok bilo pljuvanje protivničkog defanzivca Alvara Gonsalesa.

Di Marija je jedan od sedmorice igrača PSŽ koji su pre početka sezone bili pozitivni na koronavirus.

Liga je prethodno kaznila petoricu igrača zbog tuče u finišu meča koji je Marsej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio 1:0.

Glavni sudija je isključio Nejmara, Leanra Paredesa i Lajvina Kurzavu iz PSŽ, te Džordana Amavija i Darija Benedeta iz Marseja, sve u nadoknadi vrmena.

Nejmar je pri izlasku s terena tvrdio da je vređan na rasnoj osnovi, a posle je izjavio da žali što nije udario Španca Gonsalesa u lice.

Liga će 30. septembra da "prouči" slučaj između Nejmara i Gonsalesa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.