Pobede Bajerna i Dortmunda, trka još nije odlučena

Izvor: RTS, 23.Apr.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Bajerna i Dortmunda, trka još nije odlučena

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su u gostima berlinsku Hertu sa 2:0, ali nisu uspeli da osiguraju titulu, pošto je slavio i njegov glvni rival, Borusija iz Dortmunda.

"Milioneri" su pobedili Štutgart 3:0 u gostima i tako su zadržali sedam bodova manje u odnosu na Bajern, tri kola pre kraja.
Bavarci bi četvrtu uzastopnu titulu mogli da osvoje sledeće nedelje na svom stadionu, kada budu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrali protiv Borusije Menhengladbah.
Herta je ostala četvrta, sa dva boda manje od Bajera iz Leverkuzena, koji kasnije danas igra protiv sedmoplasiranog Šalkea.
Augsburg je kod kuće pobedio Volfsburg sa 2:0 i tako se približili opstanku, pošto ima pet bodova više od Verdera i devet više od Ajntrahta.
Volfsburgu je ovo bila šesta prvenstvena utakmica bez pobede i treći uzastopni poraz.
Ovo je bio evropski okršaj, pošto su "Vukovi" nedavno tesno eliminisani u četvrtfinalu Lige šampiona, a Augsburg u četvrtfinalu Lige Evrope.
"Fenjeraš" Hanover, koji je već eliminisan iz lige, odigrao je 2:2 sa Ingolštatom. Keln je kod kuće pobedio Darmštat sa 4:1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.