Pobeda Atalante posle dva kola, dva gola Murijela

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2020, 18:55

Pobeda Atalante posle dva kola, dva gola Murijela

Fudbaleri Atalante pobedili su danas u gostima Krotone sa 2:1, u utakmici šestog kola italijanske Serije A.

Golovima Luisa Murijela u 26. i 38. minutu, Atalanta je stekla dva gola prednosti, da bi u Simi u 40. minutu smanjio na 2:1, posle asistencije Miloša Vulića.

Atalanta je prekinula niz od dva uzastopna poraza i posle četvrte pobede u sezoni nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 12 bodova.

Na drugoj strani, Krotone je poslednji sa samo jednim osvojenim bodom.

Fudbaleri Atalante će u narednom kolu Serije A dočekati Inter, dok će Krotone prvu pobedu u sezoni pokušati da upiše na gostovanju Torinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Murijel doneo pobedu Atalanti

Izvor: RTS, 31.Okt.2020

Fudbaleri Atalante savladali su kao gosti ekipu Krotonea sa 2:1 u meču šestog kola Serije A. . Gasperinijeva četa teže od očekivanog savladala je Krotone u gostima, ali je odradila posao i upisala tri boda...Dva gola za goste postigao je Luis Murijel u 26. i 38. minutu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.