Izvor: JUGpress.com, 31.Okt.2020, 23:04

KK “Akademija” pobedila ekipu iz Dimitrovgrada

LESKOVAC

Košarkaši „Akademije“ (nekadašnja „Aktavis akademija“) u utakmici 5. kola Prve međurepubličke lige „Istok-A“ na svom terenu su pobedili ekipu „Dimitrovgrada“ iz istoimenog grada rezultatom 72:63 (19:23 14:6 18:18 21:16). Gosti su bolje započeli utakmicu, stekli deset poena prednosti u prvoj četvrtini, ali je domaća ekipa uspela da borbenom i požrtvovanom igrom najpre dostigne prednost, a do kraja poluvremena i povede (33:29). U trećoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gosti ponovo vode par poena, ali ekipa „Akademije“ vraća prednost na svoju stranu i poslednju četvrtinu započinje sa 51:47. Do kraja utakmice je rezultat samo uvećavan u korist Leskovčana, u jednom trenutku je bilo i 15 razlike (66:51), da bi do kraja gosti samo ublažili poraz.

Za ekipu „Akademije“ na ovoj utakmici je debitovao Bogdan Borović i sa 14 poena najavio da će biti značajno pojačanje ove juniorsko-kadetske ekipe. Pored njega, jedini senior u ovoj ekipi je i Bogdan Milenković, koji je postigao 18 poena i, uz sjajnu skok-igru, bio odlučujući igrač za pobedu „Akademije“. Precizniji od ostalih su bili Pavić sa 13 i Miljković sa 11 poena.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.