Pločice vraćene na pehar, Partizan sad napada duplu krunu!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pločice vraćene na pehar, Partizan sad napada ''duplu krunu''!

Silno motivisani posle velikog uspeha, crno-beli ne žele da se zaustave, već da tekuću sezonu učine impresivnom.

Iako je evroligaška ekipa Crvene zvezde važila za apsolutnog favorita na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu, crveno-beli su pokazali da su ranjivi, i to najpre u četvrtfinalu protiv Borca, kada su tek posle produžetka slavili, a onda i u finalu, kada su zasluženo poraženi od Partizana.

Zvezdu u narednom periodu očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi evroligaški izazovi, nastavak borbe za eventualni plasman u Top 8, ali i plej-of ABA lige gde se ujedno overava viza za novu evroligašku sezonu.

S druge strane, Partizanu je ostalo ovih par kola u ABA ligi, a onda crno-beli svu pažnju usmeravaju na domaću Superligu, u pokušaju da ovu sezonu završe sa duplom krunom.

Optimističke najave u tom pogledu stižu i od predsednika kluba Ostoje Mijailovića, koji se oglasio u intervjuu za današnji ''Sportski žurnal''.

''Borićemo se da osvojimo titulu. Partizan se probudio, to je najtrofejniji klub u zemlji i ne može tek tako da nestane. I neće nestati. Daću sve od sebe da se klub stabilizuje. Ja od ovog posla ne živim, ovo radim jer volim Partizan'', poručio je Mijailović.

Atmosferu u Partizanu posle velikog trijumfa pokvario je famozni incident sa skidanjem pločica sa pehara. One su vraćene na pehar, što su crno-beli i pokazali na svom sajtu, prvi čovek kluba je osudio sraman čin, uz apel nadležnima da se počinioci identifikuju.

Međutim, Mijailović u pri plan ističe drugi problem koji sepojavio posle tog incidenta.

''Ne kažem da je to što se dogodilo beznačajno. Za to ne postoji opravdanje i to je stvarno sramota. Ali, pre svega su važniji životi ljudi oko nas. I ne treba praviti tenziju. Mi se svakako našem peharu radujemo.

Pločice su vraćene, jer je Zvezda pošteno osvajala taj pehar svih tih godina i njenom imenu je mesto na peharu'',
izjavio je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Vize

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazić: Protiv Bamberga da se vratimo na pobednički kolosek

Izvor: Beta, 22.Feb.2018

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da će njegova ekipa protiv Bamberga pokušati da se vrati na pobednički kolosek i nastavi sa dobrim igrama u Evroligi, kako bi se spremila za nastavak sezone u ABA ligi. "Imali smo pauzu u Evroligi zbog nacionalnog kupa, ali smo imali par...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.