Pešić: Supruga mi je rekla da sam slobodan ako pobedimo Real

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Supruga mi je rekla da sam slobodan ako pobedimo Real

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić rekao je da mu je supruga dozvolila da duže ostane na konferenciji posle pobede nad Realom.

Barselona je pobedila Real 86:69 u meču koji su Katalonci trojkama prelomili u poslednjoj četvrtini.

Pešić je rekao da je za pobedu bila potrebna maksimalna koncentracija, a njome je Barsa preuzela i prvo mesto u Endesa ligi sa skorom 9-1.

"Bili smo bolji tokom celog meča, igrali smo kao tim u odbrani, dobro smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skakali i imali kompletnu partiju, a ako hoćete pobedu protiv Reala morate da igrate od početka do kraja. Bio je ovo očekivan meč protiv najvećeg rivala i jedne odlične organizacije sa iskustvom, talentom i izazov je bio da pokažemo kako možemo da se nosimo i sa najboljima u Evropi. Sjajna utakmica i pobedili smo", rekao je Pešić, prenose španski mediji.

On je pre dva dana imao zanimljiv gaf posle utakmice sa Olimpijom iz Milana u Evroligi kada je napustio konferenciju za medije jer ga je zvala supruga. Ovog puta se prisetio toga i nije ostao "dužan" novianrima za šalu na svoj račun.



"Danas imam vremena da odgovaram na više pitanja. Supruga mi je rekla da sam slobodan ako pobedimo Real Madrid",
našalio se Pešić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.