Pazarci nisu zviždali himni, nego Siniši!?

Izvor: Mondo, 23.Feb.2013, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci nisu zviždali himni, nego Siniši!?

Predsednik Odbojakškog kluba Novi Pazar Ismail Dupljak ponudio je objašnjenje posle skandala u subotu u Novom Pazaru: "Nije se zviždalo himni, nego Siniši Mihajloviću".

Suprotno onome što se jasno čulo na snimku, predsednik Odbojaškog kluba Novi Pazar Ismail Dupljak poručio je:

"Pazarci nisu zviždali himni Republike Srbije, već je to jednostavno bio odgovor Siniši Mihajloviću"!

Dakle, dok se zviždalo himni "Bože pravde" na polufinalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmici odbojkaškog Kupa Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde, u Dvorani "Pendik", u suštini obraćalo se selektoru fudbalske reprezentacije Srbije koji je zbog toga što nije pevao himnu iz tima izbacio lokalnog heroja Adema Ljajića.

"Naši navijači su čak nakon intoniranja skandirali ime Adema Ljajića i davali punu podršku našem klubu. Koristim priliku da se zahvalim i Ekstremima i Torcidi Sandžak i Ultra Azuru, koji su celo vreme navijali izuzetno fer i korektno, bodrili su naše igrače. Na žalost, jedan deo medija je pokušao da pokvari ceo spektakl i istorijski događaj u Novom Pazaru. Na njihovu žalost, to im nije uspelo, jer svi koji su bili u dvorani jasno su mogli zaključiti da zvižduci nisu upućeni državnoj himni, već Siniši Mihajloviću".

Dupljak je dodao:

"Rezigniran sam reakcijom jednog dela nesportske javnosti, moram da je tako nazovem, koja je valjda očekivala da se u Novom Pazaru dogodi incident. Na njihovu žalost toga nije bilo, i obe utakmice su protekle i fer korektnom navijanju navijača Novog Pazara i ostalog dela publike. Dobili smo najviše ocene od ljudi koji su sa nama bili uključeni u organizaciju. Oni znaju šta je ovaj sportski događaj i a najbolje se videlo i u dvorani da je sve proteklo u najboljem redu".

(MONDO, foto: MN Press)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvižduci Mihajloviću ili himni u Pazaru?

Izvor: RTS, 24.Feb.2013, 12:35

Posle skandala na utakmici polufinala Kupa Srbije u odbojci kada su navijači Novog Pazara, na meču protiv Crvene zvezde zviždali himni Srbije, oglasio se i predsednik odbojkaškog kluba Ismail Dupljak. On je naveo da publika nije zviždala himni već selektoru fudbalske reprezentacije Siniši Mihajloviću,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.