Pavlović promenio klub u minut do 12

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 13:33

Pavlović promenio klub u "minut do 12"

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović novi je igrač švajcarskog velikana Bazela.

On je pod ugovorom sa Monakom, ali još uvek čeka na pravu šansu u Kneževini, pa je išao na pozajmicu u belgijski Serkl Briž.

Kako su preneli švajcarski i francuski mediji, sada ga očekuje pozajmica u Bazelu, uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

"Dvadesetogodišnji srpski reprezentativni štoper (15 utakmica, 1 gol) biće pozajmljen sa mogućnošću otkupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja sezone u švajcarskom klubu, trenutno trećem u Superligi", pišu tamošnji mediji.

Bazelu se žurilo, pošto u toj zemlji u sredu ističe prelazni rok i Srbin je, najverovatnije, poslednja akvizicija ove zime.

Pavlović je u Serkl Brižu bio važan deo tima koji je opstao u elitnom rangu, ali i bitan šraf u reprezentaciji Srbije koja se plasirala na Mundijal u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.