NEMA MINUTAŽU U MONAKU: Strahinja Pavlović ima novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 13:12

NEMA MINUTAŽU U MONAKU: Strahinja Pavlović ima novi klub (FOTO)

Opcija otkupa na kraju sezone.

Ova sezona nije baš najbolja za reprezentativca Srbije Strahinju Pavlovića koji se nije baš naigrao, posebno posle smene trenera Nike Kovača.

Međutim, Pavlović će imati priliku da više minuta provodi na terenu pošto je, kako javljaju francuski mediji, Monako dogovorio njegovu pozajmicu švajcarskom Bazelu. Švajcarski klub imaće i opciju da Pavlovića otkupi.

Strahinja Pavlovic (20) jugará en el FC Basel de Suiza hasta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << final de temporada. Será una cesión con opción de compra. El serbio jugó 11 partidos en la temporada pero perdió consideración frente a los demás centrales.

[🗞 @footmercato] pic.twitter.com/nolq3ejqlG

— Mundo Mónaco 🇲🇨 (@MundoMonaco) February 16, 2022

Ovo je drugi puit da je Pavlović pozajmljen, pošto je prošle sezone pomogao belgijskom Serkl Brižu da obezbedi opstanak u elitnom rangu. Bazel će uz pomoć Pavlovića pokušati da obezbedi plasman u neko od evropskih takmičenja, a trenutno se nalazoi na trećem mestu sa 37 bodova, 12 manje od prvoplasiranog Ciriha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pavlović promenio klub u "minut do 12"

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović novi je igrač švajcarskog velikana Bazela...On je pod ugovorom sa Monakom, ali još uvek čeka na pravu šansu u Kneževini, pa je išao na pozajmicu u belgijski Serkl Briž...Kako su preneli švajcarski i francuski mediji, sada ga očekuje pozajmica u Bazelu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.