Paunović potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 18:18

Paunović potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom

Junior Mega Bemaksa Luka Paunović potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa tim košarkaškim klubom.

Paunović je u prošloj sezoni nastupao za juniore Mege, a prvu godinu ugovora će provesti na pozajmici u OKK Beogradu sa kojim će nastupati u Košarkaškoj ligi Srbije.

Po potpisivanju višegodišnjeg ugovora, Paunović je istakao da je izuzetno ponosan što je potpisao ugovor sa klubom u kome je odrastao.



"Sve to je za mene dodatna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << motivacija, a ujedno i obaveza da nastavim da dajem sve od sebe, kako na treninzima tako i na utakmicama, kako bih opravdao očekivanja rukovodstva kluba i zaslužio mesto u prvom timu",
rekao je Paunović.

On je naveo da je Mega "najbolja sredina za razvoj mladih igrača" i da se nada da će uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti to da iskoristi.

Luka Paunović je rodjen 2002. godine u Beogradu, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka.

U Megu je došao tokom leta 2016. godine i u ove četiri sezone je nastupao za sve mladje selekcije kluba, počevši od pionira.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Luka Paunović potpisao ugovor sa Megom

Izvor: RTS, 12.Avg.2020

Mladi košarkaš Luka Paunović potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa Mega Bemaksom, saopštio je klub. . Paunović je nedavno napunio 18. godina, a u prošloj sezoni nastupao za juniore Mege...Kako se navodi, prvu godinu ugovora će provesti na pozajmici u OKK Beogradu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.