Luka Paunović u Megi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2020, 17:22

Luka Paunović u Megi

Mladi košarkaš Luka Paunović potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa Mega Bemaksom, saopštio je klub.

Paunović je nedavno napunio 18. godina, a u prošloj sezoni nastupao za juniore Mege.

Kako se navodi, prvu godinu ugovora će provesti na pozajmici u OKK Beogradu sa kojim će nastupati u Košarkaškoj ligi Srbije.

Paunović je istakao da je izuzetno ponosan što je potpisao ugovor sa klubom u kome je odrastao.

"Izuzetno sam srećan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponosan što ću svoj prvi profesionalni ugovor potpisati sa klubom kao što je Mega. Za protekle četiri godine koliko sam u klubu u kome sam bukvalno odrastao, imao sam priliku da se uverim u odlične uslove za napredak mladih igrača, što je rezultovalo fantastičnim rezultatima u mlađim kategorijama, a i što se može videti po igračima koji su izašli iz omladinskog pogona kluba u prethodnim godinama", rekao je Paunović za klupski sajt.

Mladi igrač Mege istakao je da je ugovor za njega dodatna motivacija, a ujedno i obaveza da nastavi da daje sve od sebe, kako na treninzima tako i na utakmicama, kako bi opravdao očekivanja rukovodstva kluba i zaslužio mesto u prvom timu.

"Mega je najbolja sredina za razvoj mladih igrača, da pokažu svoj talenat, a ja se nadam da ću uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti da to iskoristim. Hvala klubu što je pokazao da veruje u mene, daću sve od sebe da se odužim za to", zaključio je Paunović.

Rođen je 7. avgusta 2002. godine u Beogradu, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka.

U Megu je došao tokom leta 2016. godine i u ove četiri sezone je nastupao za sve mlađe selekcije kluba, počevši od pionira.

Mladi bek je 2018. godine nastupio i za kadetsku selekciju Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina u Novom Sadu, gde je u proseku beležio 6.6 poena i 3.1 skok.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Paunović potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Junior Mega Bemaksa Luka Paunović potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa tim košarkaškim klubom...Paunović je u prošloj sezoni nastupao za juniore Mege, a prvu godinu ugovora će provesti na pozajmici u OKK Beogradu sa kojim će nastupati u Košarkaškoj ligi Srbije...Po potpisivanju višegodišnjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.