Partizanu stigla odlična ponuda, ovo je epilog!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu stigla odlična ponuda, ovo je epilog!

Danas se pojavile konkretnije informacije u vezi sa onim što je juče otkriveno u Humskoj.

Posle prozivke koju je juče obavio trener Partizana Miroslav Đukić, sa novinarima je razgovarao i generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

On je tom prilikom govorio o potencijalnim pojačanjima, odlascima, ali i o jednoj neočekivanoj ponudi koja je na kraju odbijena.

On je otkrio samo da se ponuda odnosila na jednog od štopera crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije želeo da obelodani njegovo ime, niti koji je iznos bio u pitanju, ali je naglasio da je ponuda bila ''veća nego što se očekivalo''.

Ipak, odbijena je, a dan kasnije postalo je u fokusu bio Nemanja R Miletić, momak koji je letos stigao iz Belgije u redove crno-belih i tokom jeseni bio jedan od najstandardnijih igrača.

Za njega je interesovanje pokazao američki MLS ligaš Orlando koji je ove zime već angažovao jednog igrača Partizana, Libijca Muhameda El Munira.

Miletić se tim povodom oglasio u izjavi za ''Mondo'' i naglasio da mu imponuje što su u Partizanu procenili da im je potreban i pored primamljivih uslova koje su nudili Amerikanci.

''Klub ima viziju u kojem pravcu treba da se razvija moja karijera i shodno tome siguran sam da će letnji prelazni rok biti još interesantniji, kako u sportskom, tako i u finansijskom smilu. Preduslov su, naravno, moje dobre igre i igra tima'', istakao je Miletić.

Inače, Orlando se interesuje i za Evertona Luiza, ali Brazilac ima drugačije namere.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.