Partizanovi Brazilci izbegli kazne

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovi Brazilci izbegli kazne

Brazilski internacionalci Everton Luiz i Leonardo da Silva Suza neće biti kažnjeni iako im se danas dogdilo nešto što profesionalci sebi ne smeju da dozvole.

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev poručio je izveštačima srpskih medija koji se nalaze u Portorožu da dvojica Brazilaca neće snositi posledice za svoj današnji propust.

Uoči prepodnevnog treninga Everton i Leonardo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu pojavili u autobusu, ali su u poslednji čas uspeli da stignu vozilo u pokretu i priključe se saigračima.

"Ne verujem da će biti kažnjeni, pošto su uspeli da stignu autobus u poslednji čas" kazao je Ivica Iliev a prenose "Večernje Novosti".

Pomenuti dvojac je zakasnio jer su se uspavali, što nije nikakvo opravdanje u situaciji kada se nalazite na pripremama.

Jedina obaveza koju fudbaleri imaju tokom priprema jeste da revnosno ispunjavaju zadate obaveze i poštuju raspored koji je unapred određen, barem kada su ozbiljni klubovi u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

USPAVANI BRAZILCI BEZ KAZNE: Leonardo i Everton kasnili na trening Partizana

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2017

Ne verujem da će biti kažnjeni, pošto su uspeli da stignu autobus u poslednji čas, rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: PORTOROŽPOTERA za klupskim autobusom poput Taška Načića u filmu "Ko to tamo peva" i na kraju za razliku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.