Partizan u nastavku sezone bez Amerikanca

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u nastavku sezone bez Amerikanca

Košarkaši Partizana u nastavku sezone u Super ligi Srbije ulaze bez Amerikanca Frenka Robinsona.

Blic.rs piše da će sa američkim bekom sporazumno raskinuti saradnju. I sam Robinson je objavio kraj saradnje na društvenim mrežama.

- Bez obzira na situaciju, ovi su moja braća zauvek - napisao je Robinson na Instagramu uz sliku kako se raduje sa doskorašnjim saigračima.

Amerikanac je sa trenerom Aleksandrom Džikićem sarađivao u Olimpiji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije ispunio očekivanja navijača i prosečno je beležio 5.2 poena i 2.6 skokova u ABA ligi, a tokom čitave sezone imao je problema sa povredama.

A post shared by Frank Robinson (@califrank5) on Apr 14, 2017 at 1:32pm PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan ostaje bez jednog stranca za Superligu

Izvor: Telegraf.rs, 15.Apr.2017

Foto: Marko Todorović..Američki košarkaš Frenk Robinson raskinuće ugovor sa Partizanom dva meseca ranije...Robinson neće igrati u Superligi, a od Partizana oprostio se porukom na svom Instagram profilu "Bez obzira na situaciju, zauvek braća", uz sliku ekipe kako slavi jednu od pobeda ove sezone...On...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.