Partizan sa Alkmarom traži pobedu za ostanak u igri

Izvor: RTS, 28.Nov.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sa Alkmarom traži pobedu za ostanak u igri

Fudbaleri Partizana sa AZ Alkmarom u petom kolu igraju odlučujuću utakmicu za prolaz iz grupne faze Lige Evrope. Utakmica u Hagu počinje u 19.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.
Partizan je na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovo gostovanje došao pod velikim pritiskom, jer ukoliko crno-beli žele da nastave takmičenje u Evropi, moraju večeras da pobede.

Crno-belima je neophodan trijumf kako bi ostali u igri za šesnaestinu finala LE, pošto dva kola pre kraja L grupe imaju četiri boda manje od holandskog rivala.
Svaki drugi ishod osim pobede, bez obzira na to što sledeći meč igra sa Astanom u Beogradu, značio bi eliminaciju Partizana iz Evrope, čega je svestan i trener Savo Milošević označivši susret u Hagu kao najbitniji od njegovog povratka u Humsku.
AZ Alkmar dočekuje Partizan u fantastičnoj seriji od šest uzastopnih pobeda i gol-razlikom 24:0, ali možda je došlo vreme da se prekine ova serija Holanđana.
U istoj grupi od 16.55 u Astani gostuje Mančester junajted, koji je osigurao prvo mesto.
Duel Partizana i AZ Alkmara u Hagu počinje u 19.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela nova emisija na TV Partizan, u glavnoj ulozi strelac gola odluke protiv Zvezde (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019

Polako se obogaćuje sadržaj na Partizanovoj klupskoj televiziji posle priključenja kablovskoj Telekomovoj mreži...Naravno, večeras je u centru pažnje utakmica između AZ-a i Partizana u petom kolu Lige Evrope, a dok čekamo 18:55h i početak meča u Hagu, klub iz Humske je na svom YouTube kanalu...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan ispustio Evropu u Hagu

Izvor: RTS, 28.Nov.2019

Fudbaleri Partizana odigrali su u Hagu sa AZ Alkmarom nerešeno 2:2, čime je ugašena nada o nastavku evropske bajke. . Domaćin je imao kontrolu na početku, imao loptu u nogama, ali ta inicijativa je prošla bez prilika...

Nastavak na RTS...

Zdjelar i Pavlović: Morali smo da damo još jedan gol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2019

Fudbaleri Partizana Saša Zdjelar i Strahinja Pavlovića, posle remija sa AZ Alkmarom 5. kolu Lige Evrope, izjavili su da su crno-beli morali da postignu još jedan gol...Izabranici Sava Miloševića su do 88. minuta imali prednost od 2:0, ali su domaći fudbaleri sa igračem manje za pet minuta postigli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.