Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 13:47

Partizan protiv Huventuda i Uniksa u Evrokupu

Srpski predstavnik u Evrokupu, beogradski Partizan, smešten je u Grupu A zajedno sa Uniksom, Huventudom, Venecijom, Bašekšekirom i Buržom, odlučeno je žrebom.
Crno beli su pre žreba bili smešteni u treći šešir, a nakon što je iz prvog izvučen ruski Uniks iz Kazanja a iz drugog španski Huventud iz Badalone, Partizan je kao tim iz trećeg smešten u grupu A.

Nakon toga su ”dodati” italijanska Uman Rejer Venecija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turski Bašekšekir iz Istanbula i na kraju francuski Burž.
Sezona u Evrokupu počeće 30. septembra, a crno-beli takmičenje započinju na gostovanju ekipi Huventuda, saopšteno je na sajtu takmičenja.
U drugom kolu izabranici Vlada Šćepanovića dočekaće Veneciju 7. oktobra, a sedam dana kasnije biće gosti Uniksu.
Partizanu potom sledi gostovanje i u četvrtoj rundi, kada će na megdan Bašekšehiru 21. oktobra, dok će u petom kolu u beogradskoj Areni dočekati francuski Burž.
Nedelju kasnije, 4. novembra u Beograd dolazi Huventud, a beogradska ekipa potom putuje u Italiju na duel sa Venecijom.
Sedmo kolo doneće im susret sa Uniksom u Beogradu, a 9. decembra ugostiće i turski tim.
Grupnu fazu 16. decembra Partizan završava duelom sa Buržom u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan kreće iz Španije, prvi meč u Beogradu 7. oktobra

Izvor: B92, 10.Jul.2020

Objavljen je raspored utakmica grupne faze Evrokupa...Srpski predstavnik Partizan će prvi meč igrati 30. septembra u Badaloni protiv Huventuda...Prvi meč kod kuće odigraće 7. oktobra protiv Venecije...Na put od 3.000 kilometara u Kazanj Partizan kreće nekoliko dana kasnije, pošto gostuje Uniksu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.