Partizan prodao Andriju Živkovića Piniju Zahaviju!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prodao Andriju Živkovića Piniju Zahaviju!

Mladi vezista će crno-beli dres sigurno nositi bar do zime

Foto: MN Press

 Posle Lazara Markovića, još jedan fudbalski biser iz redova crno-belih prodat je Investicionom fondu Pinija Zahavija. Prema saznanjima Sportskog žurnala, Partizan je pre dva dana ustupio prava na Adriju Živkovića izraelskom menadžeru.

Još uvek nije poznata suma za koju je Živković prodat, ali s obzirom na to da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan pre nekog vremena odbio ponudu Benfike od pet miliona evra, pretpostavlja se da suma nije manja od toga, ali ni veća od sedam miliona, za koliko je prodat Marković.

Profit Zahavija od preprodaje Markovića iznosi oko 15.000.000 evra jer je Izraelac odmah dobio od Benfike 9.000.000 i u ugovor stavio i pravo na 50% od sledećeg transfera, koji je pri prelasku u Liverpul iznosio čitavih 25.000.000.

Crno-beli su, pretpostavlja se, kao i slučaju Markovića ubacili u ugovor sa Zahavijem određene procente pri narednoj prodaji Andrije Živkovića.

Jedno je sigurno, a to je da će 18-godišnji fudbaler ostati u Partizanu do zime, a posle toga će Zahavi odlučiti šta je najbolje za mladog vezistu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.