Partizan prijavio, FSS kaznio Terzića i Mrkelu!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prijavio, FSS kaznio Terzića i Mrkelu!

Dobili smo epilog i ovog slučaja koji je posle 161. derbija privlačio pažnju.

Sećate se, u Crvenoj zvezdi su bili veoma nezadovoljni suđenjem Srđana Jovanovića u 161. večitom derbiju koji je Partizan dobio na svom terenu rezultatom 2:0.

Razlog - dosuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prekršaj nad golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem, u akciji prilikom koje je Milunović potom zatresao mrežu.

Posle derbija, oštre kritike na račun sudije Jovanovića izneli su čelnici Crvene zvezde, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela, na šta je reagovao potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, zahtevajući od nadležnih organa FSS da ih adekvatno kazni zbog komentarisanja suđenja, kada to već Sudijska komisija nije uradila po službenoj dužnosti.

Sada je poznat i epilog cele priče.

Kako danas prenosi ''Žurnal'', Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije novčano je kaznila i Terzića i Mrkelu. Nešto bolje je prošao Terzić, koji će u kasu FSS morati da uplati 100.000, a Mrkela 150.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.