Partizan pokvario planove, gde će se igrati finale?

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan "pokvario planove", gde će se igrati finale?

Nema dileme da bi "Čair" bio domaćin da je Radnički prošao u finale, ali nakon ovakvog raspleta niko ne može da garantuje da će Niš zadržati domaćinstvo.

Početkom novembra prošle godine Takmičarska komisija FS Srbije donela je odluku da finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19 bude odigrano u Nišu.

Niko tada nije mogao da pretpostavi ko će se boriti za trofej pa se tako nije razmišljalo o potencijalnim problemima koji bi mogli da nastanu u slučaju da se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finalu nađu Partizan i Crvena zvezda.

Sada kada su "večiti" obezbedili plasman u finale na Savezu je da donese odluku da li je stadion "Čair" i dalje dobro rešenje ili će se razmišljati o tome da finale bude odigrano na nekom drugom stadionu.

Sećamo se primera iz sezone 2016/17 kada je domaćinstvo finala Kupa Srbije dodeljeno Novom Sadu, ali je nakon plasmana "večitih" u finale odlučeno da se zbog bezbednosti utakmica igra u Humskoj.

Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Kao i pre dve godine, na policiji je da izvrši procenu bezbednosti i da donese konačnu odluku o tome da li u Nišu postoje uslovi da se na "Čairu" smeste najvatrenije pristalice Crvene zvezde i tri frakcije navijača Partizana.

Ukoliko MUP proceni da je bezbedonosni rizik preveliki, FSS će morati da promeni domaćina finala, a vrlo je verovatno da će onda žrebom biti odlučeno da li će se igrati na "Marakani" ili u Humskoj.

Finale je zakazano za 23. maj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Kupa - ''Čair'', Humska, ili ''Marakana'', šta je najpravednije?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 09:44

Biće zanimljivo kako će i savezu doneti odluku...Juče smo dobili finaliste Kupa Srbije, Partizan i Crvena zvezda će se boriti za trofej, ali odmah po završetku utakmice u Nišu, u javnosti su počele spekulacije da li će se, zbog bezbednosnih razloga, finale igrati u Nišu kako je prvobitno predviđeno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.