Partizan nije doveo jednog, nego pet Japanaca!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nije doveo jednog, nego pet Japanaca!

Veliko pojačanje noćas stiglo u Beograd. Asano nije bio sam...

Više nema dileme, Takuma Asano je u Beogradu, stigao je noćas u Srbiju, a potpisaće, nakon što prođe lekarske preglede ugovor sa "crno-belima".

Japanac je kupljen od Arsenala, obeštećenje u ratama je, kako smo i pisali, milion evra, gensek Partizana Vazura, otkrio je detalje sporazuma.

Asano je igrao za Štutgart, Hanover na pozajmicama iz Arsenala gde nikada nije debitovao za seniorski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim.

Ipak, radi se o školovanom igraču, afirmaciju je stekao u Sanfreće Hirošimi gde je osvojio i dve titule, a do prošle godine bio je i reprezentativac, želi da vrati mesto u nacionalnom timu.

Ključnu ulogu u transferu odigrao je Savo Milošević, a "Sportski žurnal" prenosi da je Japanac doputovao sa timom, tačnije poveo je još četvoro ljudi, među njima i kuvara.

Sleteo je Takuma Asano. pic.twitter.com/MkXQPQQ0Ta

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 01. август 2019.

To je praksa koju je imao i u ostalim klubovima u kojima je igrao.

U svakom slučaju, Partizan je dobio veliko pojačanje, a "Grobari" jedva čekaju da vide prvog Japanca u istoriji kluba na delu...

View this post on Instagram

久しぶりにこの方達と会うことができました! 寿人さんが集めてくれて元広島組で食事をしました! 偉大な先輩達と楽しい時間を過ごすことができ、また改めて頑張ろうと思えた夜でした! ありがとうございました! 『感謝。』 #元サンフレッチェ広島 #偉大な先輩 #佐藤寿人 #塩谷司 #西川周作 #感謝。

A post shared by Takuma Asano (@asatakugram) on Jun 20, 2019 at 5:46am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.