Partizan nastavio seriju, majstorije Lea i Uroša! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nastavio seriju, majstorije Lea i Uroša! (video)

Fudbaleri Partizana upisali novu pobedu u domaćem šampionatu, kojom su se učvrstili na trećem mestu superligaške tabele.

I peti uzastopni trijumf izborili su večeras fudbaleri Partizana, koji su pred svojim navijačima u Humskoj savladali lučansku Mladost sa 3:1.

Prvo poluvreme ove utakmice bilo je baš monotono, svega par detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izazvalo pažnju, za početak nedosuđeni jedanaesterac posle duela Šatare i Đurđića u kaznenom prostoru Mladosti koji možete da vidite OVDE.

Dugo se čekalo da uopšte vidimo jedan udarac ka golu, a to je prvi učinio Marko Jevtović posle dvadesetak minuta igre, kada je šutem sa distance poslao loptu visoko preko gola.

Samo par minuta kasnije, prilikom novog pokušaja pred golom gostiju, Jevtović je zaradio posekotinu na glavi, zbog čega je morao da napusti igru, a zamenio ga je kapiten Saša Ilić.

Činilo se da će ovaj deo igre biti okončan bez golova, ali su crno-beli u finišu ovog dela igre izborili slobodan udarac iskosa sa leve strane, Leonardo ga je majstorski izveo i poslao loptu u bliži ugao, za vođstvo Partizana od 1:0.

Drugo poluvreme, drga slika na terenu. Gosti su konačno izašli iz ''bunkera'', zaigrali mnogo hrabrije i rezultat je stigao već u 57. minutu. Posle kornera za goste, Nikola Đurđić je u svom kaznenom prostoru faulirao protivničkog igrača, a sudija Vasić je pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač jedanaesterca bio je Bojović koji je doneo izjednačenje gostima na 1:1.

Ali, kratko je trajala radost Lučanaca. Samo tri minuta kasnije, Đurđić je asistirao Đurđeviću kroz sredinu, a ovaj je majstorski lobovao Krznarića, za novo vođstvo crno-belih - 2:1.

Nisu se gosti predavali ni posle drugog primljenog gola, pa je Pejović ubrzo mogao da donese još jedno izjednačenje ekipi Mladosti, ali je bio neprecizan.

U tim trenucima je trener Partizana Marko Nikolić izveo iz igre neefikasnog Đurđića, a na teren poslao oporavljenog Božinova, koji ekspresno, već u 67. minutu koristi svoju privu priliku na ovoj utakmici, a na asistenciju Leonarda. Bugarin je preciznim udarcem poslao loptu u donji desni ugao Krznarićevog gola i rešio pitanje pobednika - 3:1.

Do kraja, imali su gosti još jednu odličnu priliku preko Jovanovića, ali je njegov šut iskosa sa desne strane zaustavio Filip Kljajić.

Najzanimljivije detalje iz drugog poluvremena možete da vidite OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Grobari'' zadovoljni, na repertoaru i ''Hari Mata Hari'', a Holanđani pomno prate Đurđevića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2016

Posle novog trijumfa Partizana, dosta reakcija navijača crno-belih, a primetno je da je Uroš Đurđević i dalje na radaru Holanđana, s obzirom da je svojevremeno igrao za tamošnji Vitese...Kao što možete da čitate u izveštaju OVDE, Partizan je večeras savladao lučansku Mladost u Humskoj sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.