Partizan mu okrenuo leđa a on odbio ponudu velikog rivala!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan mu okrenuo leđa a on odbio ponudu velikog rivala!

Doskorašnji član Partizana Marko Jovanović imao je ponudu da se priključi Čukaričkom ali je odlučio da karijeru nastavi u inostranstvu.

Momak koji je tokom prethodnog proleća bio među najstandardnijim igračima fudbalskog kluba Partizan dobio je ponudu da pojača Čukarički ali je ipak odbio predlog.

Sportski sektor vicešampiona Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << procenio je po završetku prethodne sezone da Marko Jovanović više nije potreban klubu nakon čega je iskusni štoper dobio odrešene ruke u izboru nove sredine.

"Planiram odlazak u inostranstvo. Sve će se znati za dva dana" poručio je u izjavi za "Žurnal" Marko Jovanović.

Letnji prelazni rok u najvećem delu Evrope završen je u ponoć ali slobodni igrači poput Marka Jovanovića i dalje mogu da traže novi angažman i potpisuju ugovore.

Čukarički je dakle ostao "praznih šaka" u slučaju bivšeg štopera Partizana ali je zato poslednjeg dana prelaznog roka uspeo da angažuje bivšeg napadača Crvene zvezde o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.