Partizan lako pobedio Tamiš

Izvor: Akter, 02.Jun.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan lako pobedio Tamiš

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Pančevu domaći Tamiš sa 82:50 (17:12, 24:13, 22:10, 19:15), u utakmici pretposlednjeg, 13. kola Superlige Srbije

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Nemanja Bezbradica sa 14 poena, Vanja Marinković ubacio je 12 poena uz osam skokova, Boris Dalo dodao je 11 poena uz osam skokova, a 11 poena postigao je i Mihajlo Andrić.

U ekipi Partizana nije bilo kapitena Dragana Milosavljevića i Eda Murića.

Vuk Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je jedini u timu Tamiša postigao dvocifreni broj poena - 12. Igor Kesar dodao je sedam, a Nemanja Manojlović šest poena.

Posle 13 kola Partizan ima 12 pobeda i jedan poraz, a Tamiš jednu pobedu i 12 poraza.

U poslednjem 14. kolu, u četvrtak od 21 čas Partizan će kao domaćin igrati protiv Crvene zvezde, a Tamiš će sat vremena ranije u Nišu igrati protiv Konstantina.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.