Partizan dočekuje Metro u Ljubljani

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 16:12

Partizan dočekuje Metro u Ljubljani

Utakmica šestog kola Top 16 faze Evrokupa između košarkaša Partizana i francuskog Metropolitana igraće se u Ljubljani umesto u Beogradu

Metropolitan je preseljenje domaćinstva tražio zbog francuskih propisa, koji nalažu obavezan karantin nakon povratka iz neke zemlje izvan Evropske unije.

Na tabeli Grupe F, Metropolitan je prvi sa tri pobede i jednim porazom, dok je Partizan drugi sa dve pobede i dva poraza.

Meč šestog kola je na rasporedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sredu, 10. marta od 20.30 u ljubljanskoj areni "Stožice".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU: Meč sezone izmešten iz Beograda

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Utakmica šestog kola Top 16 faze Evrokupa izmedju košarkaša Partizana i francuskog Metropolitana igraće se u Ljubljani umesto u Beogradu, saopšteno je u petak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.