Partizan - Pljušte Vučelićeve kritike, zakazan Odbor za hitna pitanja!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - ''Pljušte'' Vučelićeve kritike, zakazan Odbor za hitna pitanja!

Da li će sutra zaista doći do bitnih kadrovskih promena u Partizanu?

Nisu samo navijači nezadovoljni igrom Partizana, svoje razočaranje onim što je i večeras viđeno u Litvaniji pokazao je i predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji je potvrdio da će već sutra, po povratku crno-bele ekspedicije iz Litvanije biti održana sednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Odbora za hitna pitanja.

U obraćanju novinarima u Litvaniji, Vučelić je da postoji i kriza u igri, ali i nekakvo nezadovoljstvo.

''U petak pre podne ćemo imati sednicu Odbora za hitna pitanja, pa ćemo tad dati odgovore. Odluka je doneta kada se donese. Ne mogu sam da je donesem. Odbor će zasedati sutra, pa ćemo doneti odluku.





Kriza u igri očigledno postoji, neko nezadovoljstvo postoji, to moramo da razmotrimo, da vidimo kao odgovorni ljudi i sigurno ćemo zauzeti stav. Kad ste čekali ovoliko, sačekajte još malo'', izjavio je Vučelić, a prenosi ''Mondo''.

Sve veće nezadovoljstvo postoji i kod njega, što je potom i potvrdio.

''Vrlo sam nezadovoljan. Igrali smo slabo, što je opšte vidljivo. Bezvoljno... Ne mogu biti zadovoljan igrom. Nezadovoljan sam igračima, zalaganjem, energičnoću, iskusni igrači napravili su more grešaka. Postoji nezadovoljstvo", naglasio je Vučelić.

On naglašava da se i iz pobeda i iz poraza moraju izvlačiti pouke, ali da ima utisak da se to nije učinilo u proteklom periodu.

''Sigurno će biti rezova. Igrači moraju da imaju korekcije u igri, moraju se povećati zahtevi prema njima. I trenerski zahtevi, i zahtevi uprave i svi drugi'', poručuje Vučelić.

Ne beži ni od svoje odgovornosti, a s tim u vezi da će i sportski direkltor Iliev snositi istu odgovornost kao i on.

Podsetimo, tokom večeri su crnogorske ''Vijesti'' prenele svoja saznanja da će za novog treenera Partizana biti imenovan Zoran Mirković, a da će njegov pomoćnik biti Gordan Petrić.

Sutra ćemo dobiti odgovor da li će to baš tako i biti.

-

Crnogorci najavljuju promene u Partizanu! https://t.co/nZZRrmb4C0

— Sportske.net (@sportske) August 2, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.