Panatinaikos se oglasio saopštenjem nakon meča sa Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 21:24

Panatinaikos se oglasio saopštenjem nakon meča sa Partizanom!

Oštro i direktno ističu samo jednu stvar.

Košarkaški klub Panatinaikos oglasio se saopštenjem povodom suđenja na jučerašnjoj utakmici ove ekipe protiv Partizana u 11. kolu Evrolige. Nakon što je prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos javno osudio arbitre koji su delili pravdu u "Štark areni" njegovom timu protiv Partizana, sada se i organizacija oglasila saopštenjem.

Saopštenje grčkog kluba vam prenosimo u celosti:

- Panatinaikos poziva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po ko zna koji put poslednjih godina, nadležne organe Evrolige, da KONAČNO preduzmu ozbiljne mere za nivo suđenja koji je i dalje ispod nule.

Uprkos promenama na najvišem nivou, bilo zbog neadekvatnosti ili drugih razloga, sudije i dalje ne dele pravdu na pravi način. Sudije ne poštuju znoj sportista, trud trenera i naravno energiju i novac vlasnika.

Panatinaikos je više puta osuđivao greške i sudijske "podvige" gde treba i to javno, nadajući se da će se nešto promeniti i da će timovi dobiti ono što zaista zaslužuju. Nažalost, skoro svake nedelje poništavaju (sve) dobre namere za pravdom. U stvari, sve okolo se menja i sve ostaje isto. I ovako, tolerancija postaje saučesništvo - stoji u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.