Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA PRILIKA: Mitrović se obrukao pred golom Estonije (VIDEO)

Tek posle pola sata igre na meču u Talinu reprezentacija Srbije je došla do prve ozbiljne prilike u kojoj se našao Aleksandar Mitrović.

Odlično je centarfora “orlova” uposlio Filip Kostić centaršutem sa leve strane, ostao je Mitrović sam oči u oči sa golmanom Estonije Aksaluom, ali nije uspeo da ga nadmudri.

(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)
Posle 30 minuta igre rezultat je 0:0, a imala je i Estonija dve dobre prilike preko Tenistea i Zenjova.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BUĐENJE: Milivojević, Tošić i Mitrović prete Estoncima (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016

Na početku drugog poluvremena utakmice u Talinu jasno se vidi namera reprezentacije Srbije da što pre postigne pogodak.. . Zona Estonaca povukla se čak do svog kaznenog prostora pa naši igrači pokušavaju udarcima sa distance. Prvo je probao Luka Milivojević, ali je bio neprecizan, a potom je šut...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.