Orlovi na Baltiku traže zračak sunca (18.00) (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" na Baltiku traže zračak sunca (18.00) (video)

Gostovanjem Estoniji u Talinu reprezentacija Srbije završava mini turneju po severoistočnoj Evropi u nadi da će konačno upisati koji gol i trijumf uoči skorog početka kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Pet godina nakon kvalifikacionog susreta za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini koje su selekcije Estonije i Srbije odigrale u Talinu, "Albert Le Kok Arena" biće poprište prijateljskog susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dveju reprezentacija.

Reprezentacija Srbije stiže u goste Estoncima u sklopu mini turneje po severoistoku Evrope, a nakon duela sa Poljskom u Poznanju koji je domaćin dobio minimalnim rezultatom.

Prethodno gostovanje u Talinu "Orlovima" nije ostalo u lepom sećanju, jer je domaćin u meču 6. kola kvalifikacija za EURO 2012. godine uspeo da izbori remi golom Konstantina Vasiljeva u 84. minutu meča.

Pomenuta utakmica odigrana je na današnji dan pre tačno pet godina, a Srbija je pomenuti kvalifikacioni ciklus završila na trećem mestu na tabeli grupe "C" sa 15 osvojenih bodova, bodom manje od Estonaca koji su igrali baraž za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Sada se obe reprezentacije nalaze u sličnoj poziciji, pošto su prethodne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj bile neuspšene, s tim što treba biti iskren i reći da su Estonci osvojili 10 bodova u grupi sa Engleskom, Švajcarskom, Slovenijom, Litvanijom i San Marinom, dok nam je učinak našeg nacionalnog tima dobro poznat.

"Orlovi" će večeras na obalama Baltika tražiti zračak sunca jer su na poslednjih deset utakmica pod vođstvom Radovana Ćurčića pretrpeli šest poraza, a poslednje tri utakmice Srbija je izgubila uz sedam primljenih i dva postignuta gola.

Utakmica sa Estonijom biće jedna od poslednjih prilika da nacionalni tim počne da daje golove i da pobeđuje jer na jesen startuju kvalifikacije za Mundijal u Rusiji.

Prijateljski susret reprezentacija Estonije i Srbije igra se od 18 časova po srednjeevropskom vremenu na stadionu "Albert Le Kok Arena".


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRVA PRILIKA: Mitrović se obrukao pred golom Estonije (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016

Tek posle pola sata igre na meču u Talinu reprezentacija Srbije je došla do prve ozbiljne prilike u kojoj se našao Aleksandar Mitrović.. . Odlično je centarfora “orlova” uposlio Filip Kostić centaršutem sa leve strane, ostao je Mitrović sam oči u oči sa golmanom Estonije Aksaluom, ali nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.