Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROPUST: Francuski košarkaši sami pevali Marseljezu (VIDEO)

U Kombank areni na programu je prijateljski košarkaški meč između Srbije i Francuske, a pred start utakmice dogodio se mali propust.

Naime, zbog tehničkih problema u beogradskoj Areni nije intonirana himna gostiju Marseljeza. Organizatori su pokušali dva puta da je puste, ali bez uspeha. Ipak, himna Francuske se začula u Kombank areni, pošto su je zapevali sami igrači. Pogledajte…
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/RTS RTS Sajt – Zvanični kanal)
The post PROPUST: Francuski košarkaši sami pevali Marseljezu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Košarka,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

URNEBESNO: Pogledajte kako su izgledali menadžeri Premijer lige kad su igrali fudbal (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Avg.2015, 00:32

Slika dana nam stiže sa “ostrva”. Naime, specijalizovani fudbalski sajt “101 Great golas” objavio je sliku 20 menadžera Premijer lige iz vremena kada su bili fudbaleri. Neke ćete prepoznati iz prve, neke uopšte nećete, a nekima ćete se nasmejati do suza. Pokušajte da ih prepoznate bez...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.