PROBLEMI ZA PARTIZAN PRED INĐIJU: Napadač neće biti u timu, razlog je neverovatan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZA PARTIZAN PRED INĐIJU: Napadač neće biti u timu, razlog je neverovatan (FOTO)

Crno-beli igraju danas od 18 časova.

Napadač Partizana Rikardo GOmeš nije tokom priprema bio sa ekipom, niti je igrao prijateljske utakmice da mu ne bi propao potencijačni transfer zbog moguće povrede. Ipak, pred sam početak sezone Rikardo je vraćen u tim, ali se posle svega neće naći u kombinaciji za prvi Partizanov meč u novoj sezoni Superlige protiv Inđije danas od 18 časova.

Umesto njega će u timu biti Umar Sadik, a razlog Rikardovog odsustva nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda već, kako saznaje ''Hot sport'', nezadovoljstvo što ga crno-beli ne puštaju u Ujedinjene Arapske Emirate odakle je stigla ponuda za njega.

Partizan je dobio ponudu od Al Šaraža vrednu 2,5 miliona evra plud dodatnih pola miliona evra u vidu bonusa. Međutim, crno-beli ne žele da se odreknu Rikarda za malo novca jer smatraju da vredi više, dk sa druge strane reprezentativac Zelenortskih ostrva želi da potpiše milionski ugovor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.