Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Valensija preokretom prekinula Realov čudesan niz! (VIDEO)

Fudbaleri Valensije prekinuli su neverovatan niz Real Madrida pošto su na svojoj Mestalji savladali ‘kraljevski’ klub rezultatom 2:1 (0:1).

Real je poveo preko Ronalda u 14. minutu sa bele tačke, a domaći su preokrenuli autogolom Pepea u 52. i pogotkom Otamendija u 65. minutu.
Na Mestalji viđena su dva potpuno različita poluvremena. U prvom je Real bio bolji tim, tačnije Valensija je bila daleko ispod svog nivoa, što su gosti znali da iskoriste. U 14. minutu Negredo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je nespretno igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudija opravdano pokazao na belu tačku, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Ronaldo.

U drugom poluvremenu, Valensija je zaigrala mnogo bolje i u potpunosti preokrenula rezultat. U 52. minutu Gaja je sjajno prošao po levom boku i pronašao Baragana čiji je udarac na putu do mreže zakačio Pepea i prevario Kasiljasa.

U 65. minutu Valensija je povela golom Otamendija koji je nakon Parehovog kornera bio najviši u skoku i odličnim udarcem savladao Kasiljasa po drugi put.

Trener Karlo Anćeloti nije imao mnogo izbora, rizikovao je ubacivši Hesea i Kediru umesto Bejla i Rodrigeza što se ispostavilo kao pogrešan potez.
Real je do kraja utakmice imao još jednu veliku priliku, kada je Iskov udarac glavom sa pet metara zaustavio Dijego Alveš.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensija zaustavila seriju Reala!

Izvor: B92, 04.Jan.2015

Fudbaleri Valensije pobedili su Real sa 2:1 u 17. kolu Primeri i prekinule niz od 22 uzastopna trijumfa 'kraljevskog kluba'...Izabranici Karla Ančelotija su bili neporaženi od 13. septembra, kada su izgubili u gradskom derbiju od Atletika, a samo dve pobede delile su ih od svetskog rekorda...'Slepi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.