Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Tika-taka u prvoj brzini za šesticu Barselone (VIDEO)

Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima ekipu Elčea rezultatom 6:0 (1:0) u 19. kolu Lige Primere.

Strelci za Barselonu su bili Pike u 35. Mesi u 55. iz penala i 88, Nejmar u 69. i 71. i Pedro u 90. minutu. Barselona je ovim trijumfom zadržala korak za Realom, koji je ranije danas uz mnogo sreće savladao Kordobu. Real ima 48, a Barselona 47 bodova.
Trener Luis Enrike odlučio je da odmori Danija Alveša, Busketsa, Inijestu, Rakitića i Luisa Suareza pred revanš meč >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << četvrtfinala Kupa kralja protiv Atletiko Madrida, ali su Katalonci i pored toga došli do ubedljive pobede.
U 35. minutu Ćavi je iz slobodnog udarca pronašao Pikea, a ovaj prevario golmana za 1:0.

U 55. minutu u šesnaesetrcu je oboren Nejmar, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Mesi.

Kada je u 57. minutu Fajr isključen zbog dva žuta kartona, jasno je bilo da će Katalonci lako doći do nove pobede.
Na scenu je stupio tandem Mesi-Nejmar. U 69. minutu Mesi je proigrao Nejmara koji lako pogađa za 3:0, a dva minuta kasnije u gotovo identičnoj akciji, Argentinac je asistent, a Brazilac strelac za 4:0.


Na 5:0 povisio je Mesi u 88. minutu na asistenciju Bartre, a konačan rezultat postavio je Pedro u nadoknadi vremena.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ČAROBNA AKCIJA BARSELONE: Nejmar - Mesi - Nejmar

Izvor: Kurir, 24.Jan.2015

Fudbaleri Barselone pobedili su ekipu Elčea 6:0 u 20. kolu španske Primere...Golove za katalonski klub postigli su Pike u 35, Mesi sa penala u 55. i 88. i Nejmar u 69. i 71. minutu i Pedro Rodrigez u 93. minutu...Svi golovi su bili lepi, ali akcije posle kojih se u strelce upisao Nejmar su bile za...

Nastavak na Kurir...

ŠESTICA! Moćna je Barsa uz ovakvog Mesija i Nejmara! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2015

Kada su Lionel Mesi i Nejmar raspoloženi, Barselona ne gubi, već samo gazi! Katalonski klub je nedelju dana nakon pobede 4:0 nad Deportivom u La Korunji, ubedljivo slavio u meču 20. kola protiv Elčea – 6:0. Retko viđen kuriozitet je da je Barselona protiv 17-plasirane ekipe postigla ove godine...

Nastavak na Telegraf.rs...

Simeone: Govorili smo za Grizmana

Izvor: B92, 25.Jan.2015, 05:07

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone pohvalio je Antoana Grizmana posle pobede nad Rajo Valjekanom 3:1 u 20. kolu Primere...Grizman je postigao dva gola, a stativa ga je sprečila da ostvari het-trik...“Govorimo to još od novembra – mnogo je napredovao i predstavlja tip igrača koji nam je potreban....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.