PRIMERA: Podela bodova u Vigu, Selta nije uspela da ‘probije’ Hetafe

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Podela bodova u Vigu, Selta nije uspela da ‘probije’ Hetafe

Na otvaranju sedmog kola španske Primere Selta i Hetafe su remizirali u meču bez golova.

Selta je dočekala Hetafe kao izraziti favorit, posebno posle sada već čuvene pobede nad Barselonom od čak 4:1. Verovalo se da će slično proći i Hetafe, međutim, večeras im ništa nije polazilo ‘za nogom’.
Nolito i drugovi su jalovo napadali tokom celog meča, dok je tim iz predgrađa Madrida pretio iz kontranapada, ali takođe bezuspešno.
Posle ne toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zanimljivih 90 minuta, reklo bi se da je podela bodova najpravedniji ishod, a više može žaliti Selta koja je sada na drugom mestu na tabeli, sa 15 osvojenih bodova, dok je Hetafeu ovo bio sedmi bod i sada je na 11. poziciji Primere.

Primera, 7. kolo:
petak, 2. oktobar
Selta – Hetafe 0:0
subota, 3. oktobar
16.00 Sevilja – Barselona
18.15 Granada – Deportivo
20.30 Espanjol – Sporting Hihon
22.00 Las Palmas – Eibar
22.00 Malaga – Real Sosijedad
nedelja, 4. oktobar
12.00 Rajo Valjekano – Betis
16.00 Atletik Bilbao – Valensija
18.15 Levante – Viljareal
20.30 Atletiko M. – Real M.


 
The post PRIMERA: Podela bodova u Vigu, Selta nije uspela da ‘probije’ Hetafe appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šćepović propustio priliku da uzme sva tri boda Radoji, Dražić ostao na klupi Selte

Izvor: Blic, 02.Okt.2015

Fudbaleri Selte i Hetafea igrali su u Vigu nerešeno sa 0:0, u prvoj utakmici 7. kola španske Primere...Favorizovani domaćin razočarao je navijače neefikasnom igrom. Selta je bila bolji i nadmoćniji tim najvećim delom susreta na Balaidosu, međutim, njeni napadači nisu se proslavili kao u susretu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.