PRIJOVIĆ: Nisam Koperfild da dam gol za dva minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJOVIĆ: Nisam Koperfild da dam gol za dva minuta

Napadač PAOK-a nije igrao u poslednjim mečevima Lige nacija.

Aleksandar Prijović trese mreže kao od šale u dresu PAOK-a, ali nije dobio šansu od selektora Mladena Krstajića u mečevima Lige nacija sa Crnom Gorom i Rumunijom.

Javnost u Srbiji smatra da bi Prijović mogao da dobije šanse u tandemu sa odličjnim Aleksandrom Mitrovićem, a selektor je psole duela u Bukureštu iao sprreman odgovor novianrima za Prijovića: „Va ni Bog ne može ugoditi“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A, šta na nedobijanje šanse u nacionalnom timu kaže centarfor solunskih crno-belih.

- Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari, ali nisam Koperfild pa da postignem gol za dva minuta na terenu. Kada bih dobio više minuta, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat - rekao je Prijović i u pomirljivom tonu dodao:

- Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu – zaključio je strelac gola protiv Gruzije koji je Srbiju prošle jeseni odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREKIPELO MU! NISAM KOPERFILD PA DA POSTIGNEM GOL ZA DVA MINUTA: Aleksandar Prijović konačno progovorio o svom statusu u reprezentaciji!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2018

Nadač reprezentacije Srbije i PAOK-a Aleksandar Pijović konačno je progovorio o svom statusu u taboru Orlova. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.