Krstajiću, daj mu minute, dobićeš magiju!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajiću, daj mu minute, dobićeš magiju!

Napadač PAOK-a tvrdi da mu je za učinak u reprezentaciji neophodna veća minutaža.

Mnogima nije jasno zašto selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ne daje više prostora Aleksandru Prijoviću, pa smo zbog toga u Bukureštu mogli da čujemo kako "novinarima ni Bog ne može da udovolji".

Činjenica je da pored raspucanog Aleksandra Mitrovića Srbija ima još jednog golgetera koji rešeta mreže u svom klubu, ali nema dovoljno prostora da se dokaže u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << državnom timu.

"Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari, ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta na terenu", rekao je Prijović za "Informer".

Napadač PAOK-a je za nepune dve godine u grčkom klubu postigao 45 golova, a samo od početka 2018. godine postigao je 25 golova.

"Kada bih dobio više minuta na terenu, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat", istakao je Prijović.

Aleksandar Prijović upisao je jedanaest nastupa u dresu Srbije, ali prosečno na terenu provodi 19,5 minuta. Ne treba zaboraviti da je jedini gol za "Orlove" postigao u susretu sa Gruzijom i da je upravo tim pogotkom odveo Srbiju na Mundijal.

"Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu", zaključio je strpljivi Prijović.

Narednu priliku da zaigra za reprezentaciju Aleksandar Prijović će morati da sačeka mesec dana jer već u novembru "Orlove" očekuju dueli sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIJOVIĆ: Nisam Koperfild da dam gol za dva minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018

Napadač PAOK-a nije igrao u poslednjim mečevima Lige nacija...Aleksandar Prijović trese mreže kao od šale u dresu PAOK-a, ali nije dobio šansu od selektora Mladena Krstajića u mečevima Lige nacija sa Crnom Gorom i Rumunijom...Javnost u Srbiji smatra da bi Prijović mogao da dobije šanse u tandemu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.