PREVIŠE TAPASA? Šta se to dogodilo sa Suarezom u Barseloni? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVIŠE TAPASA? Šta se to dogodilo sa Suarezom u Barseloni? (FOTO)

Prema njemu su engleski mediji bili nemilosrdni, ali za njima ne zaostaju ni španski. Luis Suarez ponovo se našao na udaru novinara, ali po prvi put zbog – svoje kilaže!  

Naime, nakon utakmice između Barselone B i mlade selekcije Indonezije, osvanule su fotografije koje pokazuju da se Suarez ‘popravio’ od kako je letos stigao na Kamp Nou.
Prema navodima španskih medija, procenjuje se da se Urugvajac ugojio između osam i 10 kilograma i da je zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << daleko od svoje prepoznatljive forme.
Iako je u pomenutoj utakmici postigao dva pogotka u pobedi od 6:0, Suarez je izgleda uvek zanimljiv za negativan kontekst u medijima pošto garantuje publicitet.
Katalonski Mundodeportivo momentalno je objavio informaciju iz svog izvora da Barselona ima poseban tretman za Suareza kako bi smršao i u pravoj fizičkoj formi dočekao debi protiv Real Madrida 25. oktobra, kada mu ističe četvoromesečna suspenzija.


hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


EP ZA MLADE SENIORE: Bronza tekvondistkinji Mariji Perišić!


ODUŠEVLJENI: Belgijanci ‘otkrili’ Bajkov spot sa srpskom pevačicom (VIDEO)


ISPOVEST: Nisam ni video Tatona, a ležao sam pet godina u zatvoru!





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luis Enrike: Da ne mora Suarez možda i na liposukciju?

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014

Trener Barselone Luis Enrike kritikovao je natpise u medijima koji prenose da Luis Suarez ima problem sa kilažom. . . Urugvajac se našao na uadru španskih medija koji tvrde da se ugojio između osam i 10 kilograma tokom letnje pauze, ali Luis Enrike tvrdi da su to samo novinarske priče.. - Priča...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.