Enrike: Suares nije debeo

Izvor: B92, 26.Sep.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike: Suares nije debeo

Španski mediji spekulišu da je veliko pojačanje Barselone Luis Suares daleko od vrhunske forme jer ima desetak kilograma viška, ali to demantuje Luis Enrike.

Suares je pre nekoliko dana odigrao prvi meč nakon tri meseca, i to za Barsu B protiv U19 selekcije Indonezije. Iako je dao dva gola, sumnja se u njegovu formu.

"Suares ima viška kilograma? Nije tačno, to su samo medijske priče. On ima normalnu težinu, takav je bio i u Liverpulu", rekao je Enrike, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barselone.

Urugvajac je tokom leta postao član Barse, a transfer sa Enfilda na Kamp Nou bio je vredan 81,2 miliona evra.

Međutim, zbog suspenzije usled ujedanja Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu, FIFA ga je suspendovala do polovine oktobra bez fudbala.

Očekuje se da Suares za Barselonu zvanično debituje 25. oktobra, i to u El Klasiku sa Real Madridom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Enrike: Suarez nije debeo

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2014

Španski mediji spekulišu da je veliko pojačanje Barselone Luis Suarez daleko od vrhunske forme jer ima desetak kilograma viška, ali to demantuje Luis Enrike...Ipak nije debeljuca: Luis Suarez.. ..Suarez je pre nekoliko dana odigrao prvi meč nakon tri meseca, i to za Barsu B protiv U19 selekcije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.