Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOLOVLJENA IM KAZNA: Real može da kupuje već na leto

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) usvojio je žalbu “kraljevskog kluba” i prepolovio im kaznu koju je odradila FIFA.

Tako će aktuelni šampion Evropte i sveta moći da kupuju igrače već na leto iako je prvobitna odluka bila da to ne mogu da čine do zime 2017. godine. Takođe Madriđanima je umanjena i novčana kazna pa će umesto 300 000 platiti samo 200 000 evra, mada to za njih i onako ne predstavlja neki veliki problem.
-Odluka naglašava nepravdu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je nanešena prilikom primarne kazne FIFA, iako klub žali zbog činjenice što CAS nije imao dovoljno hrabrosti da totalno ukine kaznu- navedeno je u zvaničnom saopštenju “krljevskog kluba”.
Takođe se očekuje da ovih dana kazna bude prepolovljene i njihovom gradskom rivalu, Atletiku, iako se CAS još uvek nije oglašavao povodom toga.
Pripremio: Vladimir Kolarik
The post PREPOLOVLJENA IM KAZNA: Real može da kupuje već na leto appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Real od leta ponovo dovodi igrače

Izvor: RTS, 20.Dec.2016

Real Madrid će od leta ponovo moći da dovodi nove igrače, pošto mu je Sud za sportsku arbitražu u Lozani prepolovio kaznu. . .Sud u Lozani uvažio je žalbu prvaka Evrope i umesto prvobitne suspenzije u dva prelazna roka,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.