PREOKRET: Žoze Murinjo želi da bude selektor Engleske

Izvor: Kurir, 27.Dec.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Žoze Murinjo želi da bude selektor Engleske

Doskorašnji menadžer Čelsija Žoze Murinjo izrazio je želju da preuzme reprezentaciju Engleske posle završetka prvenstva Evope 2016. godine, prenosi Sandej Miror.

Kako se navodi, Murinjo je obavestio svog menadžera Žorža Mendeša da ima nameru da nasledi Roja Hodžsona i tako se oproba i u vođenju nacionalne selekcije.

Murinjo se, posle otkaza u Čelsiju, dovodi u vezu sa Mančester junajted i mogućim povratkom u Real Madrid ili Inter.

Isti izvor piše da se Portugalcu ostaje u Engleskoj jer se njegova porodica navikla na život u Londonu.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo želi da trenira Runija, Sterlinga, Kejna, Lalanu...

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2015

Doskorašnji menadžer Čelsija Žoze Murinjo izrazio je želju da preuzme reprezentaciju Engleske posle završetka prvenstva Evope 2016. godine, prenosi "Sandej Miror"...Kako se navodi, Murinjo je obavestio svog menadžera Žorža Mendeša da ima nameru da nasledi Roja Hodžsona i tako se oproba i u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.