Mediji: Murinjo od leta selektor Engleske?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Murinjo od leta selektor Engleske?

Doskorašnji menadžer Čelsija Žoze Murinjo izrazio je želju da preuzme reprezentaciju Engleske posle završetka prvenstva Evope 2016. godine, prenosi Sandej Miror.

Kako se navodi, Murinjo je obavestio svog menadžera Žorža Mendeša da ima nameru da nasledi Roja Hodžsona i tako se oproba i u vođenju nacionalne selekcije.

Murinjo se, posle otkaza u Čelsiju, dovodi u vezu sa Mančester Junajted i mogućim povratkom u Real Madrid.

Isti izvor piše da se Portugalcu ostaje u Engleskoj jer se njegova porodica navikla na život u Londonu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo bi na klupu Gordog Albiona

Izvor: OkRadio.rs, 27.Dec.2015

Žoze Murinjo je trenutno najtraženiji slobodan trener. Spominju se povratak Real ili preuzimanje Mančester junajteda, ali portugalski stručnjak ima drugačije planove. Kako prenosi britanski "Miror" u nedeljnom izdanju, Murinjo bi da se oproba kao selektor i želi da sedne na klupu reprezentacije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.