PREMIJER LIGA: Lids i Vulverhempton zatvaraju kolo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 10:27

PREMIJER LIGA: Lids i Vulverhempton zatvaraju kolo

Meč počinje od 21 čas.

Fudbaleri Lidsa i Vulverhemtpna večeras od 21 čas odigraće poslednji meč petog kola Premijer lige Engleske na stadion ''Elan Roud'' u Lidsu.

Ekipa Marsela Bijelse pokušaće da nastavi niz dobrih rezultata pošto su u prethodna četiri kola poraženi samo na startu sezone od Liverpula i posle toga ostvarili dve pobede i jedan nerešen rezultat. Na drugoj strani Vulvsi su posle serije od dva poraza u prošlom kolu usplei da osvoje sva tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boda protiv Fulama.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Vulverhempton.

Veliki problem za Lids biće izostanci igrača zbog povreda, Tako Bijelsa ne može u meču protiv Vulverhemtpona da računa na Gaetana Berardija, Adama Foršoa, Pabla Hernadeza i Dijega Ljorentea. Menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo nema kadrovskih problema za ovu utakmicu i poslaće na teren najjači sastav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.