PREDIGRA, PRED SPEKTAKL: Saša Pavlović predvodi Partizanove legende protiv Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 10:43

PREDIGRA, PRED SPEKTAKL: Saša Pavlović predvodi Partizanove legende protiv Reala

Treba ranije doći u Arenu.

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će u petak utakmici 32. kola Evrolige između "crno-belih" i madridskog Reala prethoditi meč veterana ta dva kluba.

Meč Partizana i Reala na programu je 31. marta od 20.30 sati u "Štark areni", dok će veterani dva kluba igrati od od 17.30.

LEGEND GAME! Petak, 17:30, Štark arena.

PARTIZAN MOZZART BET - REAL MADRID

Ulaznice za utakmicu 32. kola Evrolige #KKPartizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - @RMBaloncesto važe i za utakmicu veterana. Zbog toga se ulazi u halu otvaraju ranije!#KKPartizan #EuroLeague pic.twitter.com/itT3L1Cyhe

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) March 29, 2023

Dres i jednog i drugog tima nosiće Novica Veličković i Nikola Lončar, koji su tokom karijere igrali za Partizan i za Real. U sastavu Partizana biće Milenko Tepić, Toza Zorkić, Aleksandar Rašić, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Saša Pavlović, Predrag Šuput, Branko Sinđelić, Ratko Varda, Slavko Vraneš, Dejan Tomašević i Miško Marić.

Za Real će igrati Felipe Rejes, Korbalan Ignasio, Ernandes Sonseka, Eduardo Gonzales, Lorenco Sans, Havijer Peres, Roberto Nunjes, Antonio Ljorente, Horhe Peres i Blanko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.